Comença a experimentar el plaer d´escollir...   Comença a experimentar el plaer d´escollir...   Comença a experimentar el plaer d´escollir...   Comença a experimentar el plaer d´escollir...

Les classes

Tothom li ensenya sempre a un què fer, i ens deixen fent encara allò que no hauríem de fer.

F.M. Alexander

“Aprenent a utilitzar la musculatura d’una manera diferent, podem solucionar molts dels problemes de mobilitat i fins i tot algunes dolències tant físiques com mentals”

Nikolaas Timbergen, premi Nobel de Medicina,1973.

 

Què t´ensenya la tècnica Alexander?

BelénA descobrir-te.
A desaprendre allò que ja no et serveix. A eliminar tensions innecessàries.
A moure’t coordinadament amb menys esforç.
A triar els teus moviments i no ser endut/a per ells, prenent consciència dels teus hàbits.
A millorar la coordinació, la respiració, l’equilibri, la visió panoràmica... A
utilitzar la força de la gravetat al teu favor.
A entendre com està dissenyat el cos per a fer un millor ús d´ell.
A viure amb una esquena feliç i un cos content. A gaudir del procés, del camí. A ésser més tú.

 

QUI POT BENEFICIAR-SE?

Tot aquell que tingui un cos i una ment.

Qualsevol persona, de qualsevol edat, interessada a millorar l “ús” que fa de si mateixa es beneficiarà de la Tècnica Alexander.´

Hi ha una infinitat de professionals que s'interessen en la Tècnica per millorar la forma en què exerceixen el seu treball. Actors, músics, cantants, ballarins i esportistes la trien com a complement a la seva formació i exigència professional. Optimitza qualsevol activitat o professió en la qual s'apliqui: sigui art, artesania o activitats quotidianes.

Un recent estudi en el British Medical Journal ha reconegut la Tècnica Alexander com el mètode més efectiu per eliminar els dolors crònics d'esquena.

Com s’apren?

Amb els ulls oberts. Estant present. Triant i gaudint a cada moment. Escoltant les indicacions del professor (un professor qualificat: graduat després de tres anys de formació). El professor usa les seves mans i les seves paraules subtilment per ensenyar a l'alumne una manera nova de moure's coordinadament amb menys tensió; dirigeix l'atenció de l'alumne a la integració del cos amb la ment; li ajuda a detectar els hàbits nocius i a reemplaçar-los per uns altres que respectin el disseny de la nostra estructura òssia i la salut potencial inherent en cadascun de nosaltres.

 

Freqüència i duració

És un procés d’aprenentatge individual i requerix continuïtat. Com que cada persona és diferent, variarà el nombre de classes que necessitarà per aplicar la tècnica a la seua vida diària. La STAT ( The Society of Teachers of the Alexander Technique) recomana entre 20 i 30 classes. Encara que… sempre tries tú!

Les classes són individuals i duren 45 minuts. A l’inici, recomane vindre 2 vegades per setmana, per tal que puga establir-se un aprenentatge continu i facilitar-ne així la comprensió. Després, una classe per setmana serà suficient fins que entre tu i jo decidim que ja està integrada i que ja la pots aplicar a la teua vida diària. Sempre és millor anar prenent alguna classe, de tant en quant, per refrescar-la i no tornar a caure als vells hàbits.

Descomptes a estudiants i famílies.

Es recompensa el “boca a boca”: per cada persona que vinga de la teua part… et regale una classe!

(No m’agradaria que els diners foren un problema; si de veritat estàs interessat/da i no disposes de molts medis, vine a  parlar amb mi i ja vorem quin canvi fem…)

 

Cancel·lacions

Les classes que no es cancel·lin amb 24h d'antelació es cobraran en la seva totalitat.

 

Belén Cobos | C/Natalio Rivas 7, 1º (cerca de Triunfo) | 18001 Granada - Tel. 693 014 223 / 958 22 37 39 | belen@tecnicaalexander.es

español      english      català      italiano
2ypunto ©